Hirdetés

Overwatch - újabb hős érkezik, már épül a sztorija

|

Éppen időszerű lenne a következő Overwatch hős érkezése, így a fejlesztők egy új sztorival hergelik a népet.

Hirdetés

Az Overwatch tartalmi ciklusában éppen ott tartunk, hogy a következő karakternek kellene befutnia. A Blizzard úgy néz ki, hogy tartja a menetrendet, el is kezdték felvezetni az új hőst, aki az első teaser szerint Ana, Reinhardt és Torbjörn társa volt.

Hirdetés

A lenti tweet az Overwatch hivatalos profiljából származik, ami egy bevetésről mesél. A sztori szerint Rein, és Torbjörn kisebb sérüléseket szenvedtek az akció során, ahol egyébként egy titokzatos Private First Class Emre Sarioglu is velük tartott.

Most már legalább egy nevünk van. Egyébként maga Jeff Kaplan is megerősítette a fórumon, hogy ez bizony egy új hős első bemutatkozója.

Most kezdődik az a rész, amikor elkezdjük türelmetlenül várni az első konkrétumokat a 27. karakter kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)