Hirdetés

Overwatch - a következő hős egy francia gyógyító?

|

Tegnap felbukkant egy levél az Overwatch weboldalán, ami arra utal, hogy a következő karakter a Talon szervezet tagja, valamint egy kiváló mesterlövész.

Hirdetés

Miután az Overwatch legutóbbi pályája Párizs volt, így adná magát, hogy a következő hős egy francia származású karakter legyen. A játék hivatalos weboldalán felbukkant teaser is erősen erre utal.

Hirdetés

Az ott olvasható levélben felbukkan Jean-Baptiste Augustin neve, akit vagy kivégezni vagy begyűjteni próbáltak meg Haitin. Az egyik sorból az is kiderül, hogy Baptiste egy talpraesett orvos, aki meglepően jól céloz. A Blizzard gyakorlatilag sportot űz abból, hogy átvágja a minden infót megrágó és elemző közösségét, így meglehet, hogy nem ő lesz a következő karakter, de egyelőre minden arra utal, hogy Baptiste lesz a 30. hős.

Ha a fejlesztők tartják az eddigi szokásaikat, akkor valószínűleg hamarosan megtudjuk majd, hogy ki is ez a Baptiste. Orisa és Brigitte első teasereinek felbukkanásától számítva 10 napon belül be is mutatta őket a Blizzard, így erre számítunk most is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)