Hirdetés

Overwatch - az új rajongói játékmódban Roadhog a labda

|

Ha már unnátok a szokásos játékmódokat, akkor érdemes lehet szétnézni a szerverböngészőben. Fura dolgok történnek arrafelé.

Hirdetés

Az Overwatch reddit kedvenc új játékmódjában 2 Lúcio páros áll a pálya két végében, és jobb klikkel terelgetnek egy darab szerencsétlen Roadhogot röplabdaként. A Hog Ball egy igazi Reinhardt-hű játékmód: a német lovag itt is az unalmas munkát kapta.

A tank karakter a hálót játssza, miközben a többiek lökdösik a Roadhogot. Cooldown nélkül nehéz elképzelni, hogy meddig tarthat egy meccs (lévén elég nehéz elszúrni Lúcio jobb klikkjét), de az biztos, hogy lazításnak tökéletes móka.

Egészen elképesztő, hogy a Blizzard játékok közössége mit tud kezdeni 1-1 játékukkal, alig néhány beállítási lehetőség kihasználásának köszönhetően. Rengeteg agyament játékmód van még a szerverböngészőben, és ebből csak még több lesz, amikor már a gravitációt is lejjebb lehet majd venni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)