Hirdetés

Elindult a holdújévhez kapcsolódó esemény az Overwatchban

|

A kínai horoszkóp szerint hamarosan beköszönt a patkány éve, ami az Overwatch játékosoknak egy dolgot jelent: menő új tartalmak érkeznek a játékba.

Hirdetés

Január 25-én elérkezik a holdújév, mely szerint Kína is átlép az új esztendőbe, ezt az időszakot a Blizzard pedig egy, az adott év horoszkópjához kapcsolódó eseménnyel szokta megünnepelni. Ezúttal sincs ez másként, ugyanis hamarosan a patkány éve köszönt a világra, az Overwatchban pedig már most elkezdhetitek behúzni a tematikus tartalmakat. 

Hirdetés

Ha olthatatlan vágyat éreztek, hogy a kedvenc hőseitekhez mindig megszerezzétek a legújabb skineket, akkor most van egy jó (vagy épp rossz) hírünk számotokra: a Lunar New Year event ezúttal is rengeteg új kinézetet tartogat. Az eseménnyel rengeteg heti kihívás érkezett, ezek teljesítésével tudtok szert tenni a patkány évéhez köthető tartalmakra. Az új hőskinézetekből egy kis ízelítőt kaphattok az alábbi videóban:

A kihívásoknak már ma nekiláthattok, és egészen február 5-ig tudjátok teljesíteni őket, tehát ha a fenti videóból megtetszett valamelyik skin, akkor nem éri meg túl sokat várni a beszerzésével. Az Overwatch honlapján részletesen is olvashattok arról, hogy kihez milyen újdonságok kötődnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)