Hirdetés

Overwatch - de honnan is jött a Boop?

|

Sombra már az első videójában elhangzott Boop szlogenjével belopta magát az internet népének szívébe. Azt azonban, hogy valójában honnan ered ez a szó, és milyen fenyegetés rejtőzhet mögötte, már kevesebben tudják.

Hirdetés

A hosszúra nyúlt titkolózás Sombra körül elég rossz színben tüntette fel az Overwatch legutóbb megjelent hősét, azonban a legtöbben mintha egy csapásra elfelejtették volna ezt, amikor a BlizzConon bemutatták közös küldetését Widowmakerrel és Reaperrel. A videó végén pedig elhangzik a híres "Boop" is, amivel a Volskaya vállalat vezérigazgatóját fenyegeti meg.

Sombrát egy csapásra szerethetővé tette az a játékosság, amit aközben mutat, hogy a világ egyik legbefolyásosabb emberét szorítja sarokba - annyira, hogy a legújabb patchben a rajongók kérésére már a játékba is bekerült ez a voice line. Valójában azonban sokkal valószínűbb (ahogy azt Bravae redditer észrevette), hogy az egész sokkal mélyebb és kevésbé aranyos, mint ahogy elsőre hangzik, és a Boop még mindig a Katya Volskaya zsarolására felépített színjáték része.

Az apró részlet nagyon jól el van rejtve a kisfilmben, pont amikor Sombra hátrafordul, hogy felemelje a vezérigazgató lányának fényképét az asztalról. Mellette azonban lehet látni egy másik képet is: azt, amin a nő épp a gyermekének olvas mesét, és orrára helyezi a kezét. Persze megerősítve nincs, de ebből pedig rögtön sejteni lehet, hogy Sombra nem magától találta ki a mondását: az valójában Katya Volskaya és kislányának egy családi szokása.

Ettől válik igazán félelmetessé a Boop: ami elsőre aranyos szállóigének tűnt, az valójában a kislány sorsáról szóló fenyegetés folytatása lehet. És az, hogy Sombrának tudomása van ezekről meghitt pillanatokról, csak még biztosabbá teszi, hogy a világ legjobb hackerével van dolgunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)