Hirdetés

Overwatch - sok hősön tervez változtatni a Blizzard

|

Ahogy az lenni szokott, valaki erősödik, mások gyengülnek. Már lehet is tesztelni a változtatásokat.

Hirdetés

Más online játékokhoz hasonlóan az Overwatchban is fontos, hogy a fejlesztők folyamatosan a legjobb játékbeli egyensúlyra törekedjenek, és gyakran kell ezt-azt átalakítani, főleg akkor, ha új tartalmak érkeznek. Most pedig már azt is tudjuk, milyen változtatásokra számíthatunk legközelebb.

Hirdetés

Élesedett a tesztszerveren a játék következő, 1.41-es frissítése, ami annyira fontos még a fejlesztők szerint is, hogy remasterként hivatkoznak rá. A nagyjából 8 GB-os patch az általános hibajavítások mellett összesen 13 hős esetében eszközöl valamiféle változást. A legnagyobb mértékben talán Sigma fog megváltozni, hiszen például a Kinetic Grasp képességével már nem tudja blokkolni Roadhog Chain Hookját, illetve Brigitte Whip Shotját. Orisa is gyengült egy picit, mivel a lerakható pajzsának cooldownja 9 másodpercről 10-re emelkedett, és bizony Symmetrát sem kerülte el a nerf, akinek a lövegtornyai valamivel gyengébbek lettek.

Azért akad olyan is, aki jól jár a frissítéssel, mivel például Tracer jóval hatékonyabban tud sebezni messzebbről is, valamint D.Va pajzsa is egy fokkal jobb lett. Ezek az újdonságok egyelőre csak a PC-s változatra vonatkoznak, de nagy valószínűséggel PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhetőek lesznek majd egy későbbi patchben. A változtatások teljes listáját itt találjátok. Persze a játékosok visszajelzései alapján még alakíthat a dolgokon a Blizzard, de nagyjából ezekre kell számítanunk.

Szerintetek megfelelőek ezek a változások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)