Hirdetés

Overwatch - ingyen kapunk két játékbeli cuccot az ünnepek után

|

Két olyan győzelmi pózról van szó, amelyek végül kimaradtak a karácsonyi eseményből.

Hirdetés

Hamarosan végéhez ér a Winter Wonderland esemény, ami rengeteg kozmetikai tárgyat hozott a játékosoknak. Azonban úgy alakult, hogy két extra már nem kapott helyet a játékban, viszont a Blizzard most úgy döntött, mégis berakja azokat, sőt, mindenki ingyen hozzájuk juthat.

Hirdetés

A karácsonyi esemény promózása közben a játékosok láthattak egy Bastion, illetve egy Sombra győzelmi pozíciót, amin a karakterek toastra emelik poharaikat, ahogy azt sok más hős is teszi a játékban. Ezek végül kimaradtak az eventből, de most az Overwatch közösségi menedzsere, Josh Engen megerősítette a fórumon, hogy a Winter Wonderland vége után minden játékos ingyen megkapja ezeket a pózokat, függetlenül attól, hogy beléptek-e a játékba az esemény során, vagy nyitottak-e loot boxokat.

Ti szereztetek valami jót a karácsonyi móka során?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)