Hirdetés

Overwatch - most ingyen kipróbálhatod

|

A konzolos játékosok ingyenes hétvégén kóstolhatnak bele a Blizzard népszerű játékába.

Hirdetés

Ahogy arról már korábban beszámoltunk nektek, most hétvégén teljesen díjmentesen kipróbálhatjátok a Overwatch-ot, persze csak akkor, ha mindezt konzolon szeretnétek tenni.

Egészen hétfői tart majd az ingyenes hétvége, addig PlayStation 4-en és Xbox One-on is fizetés nélkül letölthetitek a játékot. A PlayStation Store-ban "Overwatch Free Weekend" címszó alatt kell keresnetek az ingyenes verziót, mely 9 GB-ot foglal majd el a konzolotokon. Xbox One-on Overwatch Origins Edition Free Weekend néven találjátok a játékot, és 15 GB szabad helyet kell hozzá felszabadítanotok.

Az ingyenes Overwatch majdnem mindent lefed a teljes játékból, így eléritek majd az összes térképet, karaktert és játékmódot, szinteket léphettek és loot boxokat is bontogathattok, ugyanakkor Achievementeket és Trophy-kat nem fogtok tudni feloldani. 

PS4-en még PlayStation Plus előfizetésre sem lesz szükségetek a mókához, Xbox One-on viszont elengedhetetlen lesz a Xbox Live Gold tagság. A PC sajnos most teljesen kimarad az ingyenes hétvégéből.

Tervezitek, hogy most végre kipróbáljátok az Overwatch-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)