Hirdetés

Overwatch - hamarosan ismét ingyen kipróbálhatjuk

|

Ugyan az Overwatch már most rengeteg vásárlóval büszkélkedhet, a Blizzard tovább szeretné bővíteni a közösséget, így újabb ingyenes hétvégét hirdet mindhárom platformon.

Hirdetés

Az Overwatch készítőinek komoly fejfájást okoznak a közösség nem éppen jól nevelt tagjai, de ettől függetlenül igyekeznek olyan légkört kialakítani a lövöldében, ahol jól érzik magukat az új érkezők. A játék népszerűsítésének persze vannak ennél hatékonyabb módjai is, például az ingyenes próbalehetőségek, amiből ismét meghirdetett egyet a stúdió.

Hirdetés

Erre egész pontosan a jövő hétvégén kerül sor, magyar idő szerint szeptember 22-én, pénteken este nyolc órától egészen 26-án kedden reggel kilencig. Az Overwatch ingyenes hétvégéje PC mellett Xbox One-on és PlayStation 4-en is megrendezésre kerül majd, de konzolon némi megkötést jelent, hogy szükségünk lesz Xbox Live Gold vagy PlayStation Plus tagságra. Ugyan valószínűleg egy teszthétvége alatt nem pont erre készülnek az újoncok, de a kompetitív módból is kimarad, aki csak ideiglenesen csatlakozik a játékostáborhoz.

Köztetek van, aki csak most próbálja majd ki a Blizzard lövöldéjét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)