Hirdetés

Overwatch - mindenki ingyen játszhat a hétvégén

|

A Blizzard újabb lehetőséget biztosít az Overwatch kipróbálására azoknak, akik még nem döntötték el, hogy szeretnének-e beruházni rá. Nem kevés tartalomba kóstolhattok most bele.

Hirdetés

Az Overwatch következő ingyenes hétvégéje ezen a héten lesz esedékes, amiben nem csak az lesz a különleges, hogy a játékosok ingyenesen belevethetik magukat a Blizzard egyébként fizetős lövöldéjébe, hanem az is, hogy az összes játszható karaktert és pályát kipróbálhatják majd. 

Hirdetés

Ennek köszönhetően február 16. és 19. között mind a 26 hős és 17 pálya elérhető lesz mindhárom platformon, beleértve a Quick Play, az Arcade és Custom Games játékmódokat, a loot boxokat, a fejlődést és a testreszabási lehetőségeket is. Az ingyenes hétvégén elért eredmények természetesen továbbvihetőek lesznek a teljes változatba is, ha esetleg időközben kedvet kapnátok a megvásárlásához. 

A PlayStation 4 tulajoknak PlayStation Plus, az Xbox One-osoknak pedig Xbox Live Gold előfizetés szükségeltetik a mókázáshoz, míg PC-n elég egy Battle.net fiók. A programot már ma estétől el lehet kezdeni tölteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)