Hirdetés

Overwatch - három platformon is ingyenesen játszható december elejéig

|

Itt a kitűnő alkalom, hogy kipróbáljátok a hero shootert, és ha tetszik, akkor most nyomott áron meg is vásárolhatjátok azt.

Hirdetés

A Blizzard már javában készíti az Overwatch 2-t, de ezzel egyidőben szerencsére az első résszel is foglalkoznak még, ami érthető is, hiszen egymással párhuzamosan fog futni a két játék. Ha pedig eddig még nem volt lehetőségetek arra, hogy belekóstoljatok a laza és pörgős meccseket kínáló lövöldébe, akkor most díjmentesen megtehetitek ezt.

Hirdetés

Sok olyan ingyenes időszakot tartott már a Blizzard, amikor bárki fejest ugorhatott az Overwatch mérkőzéseibe, most újabb lehetőséget kínálnak mindenkinek PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, hogy megnézze, miért is szeretik ennyien a már több mint 3 éves hero shootert.

A jelenlegi próbaidőszak november 26-án vette kezdetét, és egészen december 4-ig tart, szóval elegendő időt kapunk arra, hogy eldönthessük, kell-e nekünk ez a játék. Ha a válasz igen, akkor érdemes felkeresni a Blizzard boltját, ahol most leárazva már 5 ezer forint körül bezsákolható az alapverzió. 

Ha eddig valamiért kimaradt az élmény, akkor tegyetek vele egy próbát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)