Hirdetés

Overwatch - kiszivárgott az új esemény videója

|

Holnap indul az Insurrection, mely egy új kooperatív módot és egy rakás skint hoz.

Hirdetés

Lassan egy éve fut már az Overwatch töretlen sikerrel, és ez a szezonális eseményeknek is köszönhető. Bár közeleg a húsvét, a Blizzard ezzel nem foglalkozik, helyette egy saját eventet indít.

Az Insurrection hét évvel utaztat minket vissza az időben, hogy átéljük az univerzum egyik legfontosabb eseményét. Tracer társaságában a King's Rowra utazunk, hogy kooperatívan küzdjünk lila robotok ellen, és részleteket tudjunk meg néhány hős múltjáról. Több mint 100 új cucc jön majd. Az esemény május 1-ig tart, és ha minden igaz, holnap este startol.

Tavaly nyáron játszottam utoljára, de ha ezt a Widowmaker szettet is meg lehet kaparintani, örömmel segítek az irtásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)