Hirdetés

Overwatch - nem lehet csak úgy hozzácsapni egy kampányt

|

Jeff Kaplan kicsit tisztázta a kampánnyal kapcsolatos dolgokat, mert bármennyire is szeretnének ők, annak összehozása nem olyan egyszerű.

Hirdetés

A rengeteg képregény és animációs kisfilm után az Overwatch rajongók nagyon szeretnének már egy igazi egyjátékos vagy kooperatív kampányt látni a játékban. Jeffnek sem lenne ez ellenére, de egy egyjátékos sztorimód nem olyan egyszerű feature, amit csak úgy bele lehetne patchelni a programba.

A játékot egy 6v6 többjátékos lövöldének építették, így az adott keretekbe belepasszírozni egy rendesen kidolgozott kampányt nem hogy nem lenne egyszerű, de teljesen új alapokat kellene lefektetni hozzá.

"Egy kampány fenomenális lenne. Szerintem többünk elképzelte már, hogy milyen is volna egy ilyen a játékmotorunkban. A valóság azonban az, hogy bár tudom, sokan nem ezt a választ szeretnétek hallani, de egy egész kampányt csinálni legalább akkora meló lenne, mint egy új játékot összerakni. Ez nem csak egy funkció, amit valamelyik nap csak úgy hozzácsaphatunk a programhoz."

Ez alapján majdnem biztos, hogy nem lesz kampány az Overwatchban, de arra van lehetőség, hogy egy esetleges folytatásban megcsinálják. Nem örülünk, de azért nem is lepődtünk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)