Hirdetés

Overwatch - Jeff Kaplan beszélt Mercy és Junkrat változásairól

|

A játék hangja, arca és vigyázó szentsége, Jeff elmondta, hogy nincs olyan változás, ami ne menne át több szűrőn.

Hirdetés

Az Overwatch két közkedvelt karaktere, Mercy és Junkrat rengeteg változáson ment keresztül az elmúlt néhány hónapban. Egyik sem hasraütésre született, hanem a közösség kritikáinak köszönhettük őket. Jeff Kaplan elmondta, hogy nagy örömmel dolgoznak együtt a közösséggel.

Hirdetés

Az Overwatch igazgatója a közelmúltban adott egy interjút a YourOverwatch YouTube csatornának, ahol mesélt az átalakítások folyamatáról.

"A Mercy- és Junkrat-változások olyan visszajelzéseken alapultak, amikkel mi is egyetértettünk."

Hozzátette, hogy a közösség egyes tagjai gyakran nem értenek egyet bizonyos változásokkal, de a fejlesztők mindig igyekeznek megtalálni a legjobb megoldásokat.

"Rengeteg mikro-közösség alakult ki a játék körül, amiknek mind megvannak a maguk elképzelései ezekről a karakterekről. Mi mindig igyekszünk megtalálni azt az utat, ami a legjobbnak tűnik mindenki számára. Ilyenkor azt is számításba vesszük, hogy a profik mit gondolnak a hősökről."

Tehát a Blizzard folyamatosan figyeli a visszajelzéseket, és ha egyetértenek velük, akkor azok mentén igyekeznek finomhangolni a játékot. Szerintetek ez a megfelelő módja a balansz megközelítésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)