Hirdetés

Az Overwatch rendezője imádja a Switchet, de nem valószínű, hogy fejleszteni fog rá

|

Jeff Kaplan, az Overwatch fejlesztőcsapatának vezetője nemrég egy nagyszabású kérdezz-feleleket tartott, aminek kapcsán természetesen szóba került a Nintendo frissen megjelent konzolja is.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben különösen sok infót kaphattunk az Overwatch rendezőjétől, Jeff Kaplantől, és már hivatalos forrásból is visszanézhetjük az idei DICE konferencián adott nyitóbeszédét. Hirtelen felindulásból tartott egy Reddit AMA-t is, azaz szabadon lehetett kérdezni bármiről a csapat vezetőjét.

Így például elárulta, hogy ő maga is szokott játszani néhány tucat meccset az Overwatch kompetitív szezonjainak kezdetén és általában platinum rangon szokott végezni. De a Blizzardtól távolabb álló témák is szóba kerültek, többek között a Nintendo Switch is. Kaplan valószínűleg nem kicsit szereti a konzolt, ugyanis elmondása szerint manapság rengeteget játszik a The Legend of Zelda: Breath of the Wilddal, ami szerinte "egy mestermű". Egy rajongó pedig elkerülhetetlenül rákérdezett, hogy van-e esélye egy switches Overwatch-portnak.

"Imádom a Switchet! A valaha volt második kedvenc játékplatformom pedig a 3DS. Viszont az Overwatchot a Switchre hozni rendkívül nagy kihívás lenne a számunkra. Mindig igyekszünk nyitottak maradni a lehetséges új platformokkal kapcsolatban"

- válaszolta a Blizzard szakembere.

A fenti válasz alapján értelemszerűen egyelőre nem érdemes egy Switch portban bízni, de nem is teljesen elképzelhetetlen a dolog. Persze a Splatoon 2 érkezése könnyedén bebizonyíthatja, hogy egy kompetitív lövöldének nagyon is van keresnivalója a Switchen, ezzel együtt a konzol számítási kapacitása nem biztos, hogy elegendő lenne a Blizz játékénak. Ráadásul a Nintendo saját fejlesztésű shooterével ellentétben a nyolc helyi hálózatba köthető gép nem adná ki egy teljes meccshez szükséges két csapatot sem.

Ha esetleg mégis megjelenne az új Nintendo konzoljára az Overwatch, ti kipróbálnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)