Hirdetés

Overwatch - a fejlesztők még egy szellemvárosba is ellátogattak a Junkertown pálya miatt

|

A Blizzard jóvoltából betekintést kaptunk a kulisszák mögé, és a srácok el is meséltek egy-két érdekességet a legújabb pályáról.

Hirdetés

Egyelőre még mindig csak a PTR-en játszható a Junkertown, viszont hamarosan élesben is kipróbálhatjuk az új harcteret, és most egy fejlesztői naplóból megismerhetjük a roncsváros történetét, valamint kiderül néhány kulisszatitok is a fejlesztésről.

Hirdetés

Aki még nem próbálta volna az új pályát, annak nagyjából annyit kell tudnia róla, hogy egy payloados mókáról van szó, a támadók Roadhog farmján kezdenek, majd miután átküzdötték magukat a városkán, egy arénában ér véget a kör. A sztori szerint Junkertown egy felrobbantott Omnium gyár köré épült, és azóta a rejtélyes királynő vezeti a kócerájt.

A videó legérdekesebb része talán az, amikor a fejlesztők arról mesélnek, hogy elutaztak egy régi szellemvárosba, ahol annyira nagy csend volt, hogy rengeteg nyikorgó, zörgő hangot tudtak felvenni, és még a legyek zümmögése is tisztán hallatszott, ahogy rászálltak a mikrofonra.

A Junkertown pálya szeptember 19-én válik elérhetővé a játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)