Hirdetés

Overwatch - megvan a megoldás Junkrat gyengeségeire?

|

A tesztszerver visszatérésével nagyon valószínű, hogy az Overwatch mostanában kevésbé népszerű hőse, Junkrat is változik majd, aminek köszönhetően még a repülő karakterek orra alá is borsot törhet.

Hirdetés

Az Overwatch folyamatos fejlesztésének egyik fontos része, hogy az aktuális állapotok szerint túl gyenge, és így a fontos helyzetekben és magas szinten ritkán választott karaktereket ismét csábító választássá tegye a csapat. Junkrat jelenleg egy ilyen nem túl népszerű korszakát éli, de ez hamarosan akár meg is változhat.

Hirdetés

Erről az egyik, a közösséggel való kommunikációban is aktívabb dizájner, Geoff Goodman írt a fórumon egy játékos felvetésére válaszolva. Az Overwatch egyik rajongója azt javasolta, hogy Junkrat Concussion Mine képességének csökkentsék a cooldownját és a sebzését is. Ezzel ugyan nem válna hirtelen pusztító DPS-istenné az őrült ausztrál, de sokkal gyakrabban ugrálhatna ide-oda a pályán és kombózhatná a távirányítású aknát a csapdájával. Goodman elmondása szerint a belső tesztváltozatokban egy hasonló, sőt, még drasztikusabb megoldással kísérleteznek.

A cooldown csökkentése helyett konkrétan két töltet lehet nála az aknából, így például lehetősége van rá, hogy ha beugrik egy rázós helyzetbe, a második töltettel rögtön le is lépjen onnan. Vagy éppen egy alacsony életerejű Pharah arcába is dobhatja a levegőben szállva közvetlen közelről a második aknát, ami egészen jól hangzik. Végül az Overwatch dizájnere leírta, hogy az ultimate képességét is szeretnék erősíteni, de még nem tudják, hogy a robbanótöltetekkel megpakolt kerék sebességét vagy az életerejét növeljék meg.

Ti milyen változtatások után választanátok szívesebben Junkratet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)