Hirdetés

Overwatch - kibontakozóban két népszerű karakter románca

|

Kíváncsiskodó rajongóknak mindig öröm a nyílt szerverre érkező frissítés, hisz sok érdekességet tartogat azoknak, akik szeretnek kutakodni a fájlok közt. Az adatbányászok most is érdekes dolgokra bukkantak.

Hirdetés

Annyira lefoglalt mindenkit a karácsonyi Overwatch képregényben Tracer és a barátnője, hogy majdnem elsiklottunk egy másik, jól elrejtett románc fölött. De a szemfüles rajongók előtt semmi nem marad rejtve.

Az Overwatch képregény Reflection című részében volt az a két kép, ami gyanakvásra adhatott okot. Egészen pontosan a 12. oldalról van szó.

A rajongók szerint a Genji által írt levelet olvassa néhány képkockával később Mercy. Nem titok, hogy kettejük történetében vannak közös pontok, hisz mindenki main karakterét, a szamurájt a doktornő hozta vissza a halálból. Ezután kapott Genji mechanikus testet. Azt viszont eddig nem tudtuk, hogy milyen közel is kerültek egymáshoz. 

A Valentin nap közeledtével azonban a tesztszerveres frissítések közé bekerült két olyan párbeszédet tartalmazó fájl, amiben Mercy és Genji csevegnek egymással. Svájci csokikról.

Valentin nap alkalmából tehát megajándékozzák egymást, Genji pedig valódi nevén, Angelának szólítja Mercyt, szóval tényleg nagyon bizalmas, talán már intim kapcsolat alakult ki köztük. De ha már Genji, vele kapcsolatban találtak a rajongók még két beszélgetést, melyet egy másik számára fontos emberrel folytat. Igen, Hanzoval, aki viszont nem szereti a csokit.

Édesek. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, milyen Valentin napi kinézetekkel rukkol elő a Blizzard.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)