Hirdetés

Overwatch - átalakul a karakterek mozgása

|

Hamarosan az Overwatch tesztszerverére kerül egy új frissítés, ami minden hős mozgását átalakítja, kijavítva néhány furcsaságot.

Hirdetés

Jelenleg a karácsonyi esemény a legérdekesebb történés az Overwatch háza táján (az Overwatch League rajtjának közeledte mellett), de a készítők egy kisebb, technikai jellegű újdonság előkészítéséről is hírt adtak. Jelenleg nem éppen úgy futnak a hősök, ahogy azt a Blizzard szeretné, de ez hamarosan megváltozik.

Hirdetés

Egy emelkedőre vagy lejtőre lépve a karakterünk lassulhat, vagy gyorsulhat, illetve az utasításunk nélkül is léphet néhányat oldalra. A fejlesztők ezt alapvetően nem szeretnék, ezért kicsit átalakítják, hogyan futnak és gyorsulnak az Overwatch karakterei. Jeff Kaplan kapcsolódó fórumposztja szerint csak néhány hős esetében álltak fenn a bugok, amiket így javítanak ki, de a változtatás mindenkit érinteni fog.

Egy váratlan - ám nem olyan rossz - mellékhatása az új mozgási rendszernek, hogy jobban irányíthatjuk majd, hogyan mozgunk a levegőben, ami némelyik hős esetében kifejezetten hasznos lesz. Mindez persze először nem az Overwatch éles változatába kerül be, hanem a tesztszerveren keresnek vele kapcsolatban további hibákat a készítők.

Ti éreztétek korábban a futással kapcsolatos hibákat, vagy nem tűntek fel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)