Hirdetés

Overwatch - egy profi nevével játszott a csaló, amíg az be nem lépett és el nem kente a száját

|

Más tollával ékeskedni nem szép dolog, főleg akkor, ha mindez csak aimbottal megy. Legalább nevethetünk egy jót azon, mennyire szánalmas is ez a srác.

Hirdetés

Akik követik a kompetitív Overwatch-ot, azoknak valószínűleg nem kell bemutatni Kephrii-t, akit a világ legjobb Widowmakerének tartanak. A streamer a barátaival játszott, amikor bekerültek egy olyan meccsbe, ahol az ellenfél csapatban is volt egy Kephrii.

A srác szintén Widowmakert játszott, csak azzal a különbséggel, hogy ő aimbottal célzott, ami nyilvánvalóan emberfeletti killeket eredményezett. Az igazi Kephrii természetesen nem adta fel a harcot, és bár elég durva volt az adok-kapok, remek csapatmunkával sikerült többé kevésbé semlegesíteniük a csalót. A második körre aztán Widowmaker helyett Tracerrel próbálkozott az elkeseredett cheater, de ez se volt elég ahhoz, hogy megfordítsák a meccset.

Remélhetőleg a Blizzard azóta már ki is penderítette az aimbottal erőlködő játékost.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)