Hirdetés

Overwatch - a Blizzard lecsap a külső programokra

|

Akár végleges kitiltás is járhat azért, ha valaki egy ilyen aprósággal előnyhöz juttatja magát a meccsek során.

Hirdetés

Akadnak olyan alkalmazások, amelyek ugyan nem teljesen olyanok, mint egy aimbot vagy wallhack, viszont előnyhöz juttathatják használójukat egy-egy Overwatch meccs során. Most a fejlesztőknek is feltűnt a jelenség, és igyekeznek is tenni ellene.

Hirdetés

Tom Powers, a Blizzard közösségi menedzsere a hivatalos Battle.net fórumon tett közzé egy hosszú bejegyzést, amelyben a nem engedélyezett segédprogramokról ír. A posztból kiderül, hogy tilos olyan alkalmazásokat használni, amelyek megmutatják például egy ellenfél életerejét, pozícióját, vagy akár az ultimate képességének töltöttségi szintjét.

Csalásért természetesen azonnal kitiltás járna, de jelen esetben először csak figyelmeztetést kapnak azok, akik ilyesmiket használnak, de azt nem tudni, pontosan mely kiegészítő programokkal van problémája a Blizzardnak. Mindenesetre dicséretes, hogy a srácok igyekeznek felvenni a harcot a nem tisztán játszó emberekkel szemben.

Ti szoktatok használni valamilyen segédprogramot játék közben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)