Hirdetés

Overwatch League - a Shanghai Dragons csapata 72 órát is gyakorol hetente

|

A liga kínai székhelyű csapata nem aprózza el az edzéstervet.

Hirdetés

Az Overwatch League egyik, ha nem a leggyengébb csapata nem úgy teljesít, ahogy azt a rajongók elvárnák tőlük, pedig a gyakorlásokon mindent megtesznek a jobb eredményekért.

Hirdetés

A csapat menedzsere nemrégiben hosszú közleményben kért elnézést a rajongóktól, és válaszolt a kérdésekre a Dragons edzéseivel kapcsolatban. Állítólag a Shanghai akár napi 12 órát is gyakorlásra szán, és heti 72 órát is elér az edzések összesített ideje. A menedzser, Van szerint az övék az egész liga egyik legkomolyabban gyakorló csapata. Érdekes, mert az eredmények ennek ellenére nem jönnek.

Egyesek szerint túlzás, hogy a játékosok heti hat napot gyakorlással töltenek, és szinte az egész napjaikat csak a játékra szánják. Ez kizsigereli őket, és lehet, hogy a túlhúzott beosztás miatt nem teljesítenek jól.

Ti mit gondoltok, mi kellene a Dragons sikereihez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)