Hirdetés

Még a Twitch sem számított arra, hogy ennyien nézik majd az Overwatch League-et

|

A csatorna megszerezte az exkluzív jogokat, de a jelek szerint a műsor még a vártnál is népszerűbb.

Hirdetés

A napokban kezdődött az Overwatch League, ahol a világ legjobb csapatai próbálják legyűrni egymást. Bár nyilván kell ahhoz valamilyen alapvető rálátás a játékra, hogy értsd, mi történik a pályán, még én is elképesztően élvezem a meccseket, aki utoljára valamikor a megjelenés környékén játszott, és egyébként nem nagyon merült bele a dologba. A rajongók pedig minden bizonnyal még nálam is izgatottabbak.

Hirdetés

És hát miért is ne lennének, hiszen meglepő felállásokat és taktikákat, valamint olyan látványos megmozdulásokat láthatunk, amelyekkel azért nem minden nap találkozik az ember. Nézzétek csak meg ezt a reakcióidőt:

A meccseket a játékon belül, a hivatalos Overwatch League mobilos alkalmazásban, vagy a Twitch-en keresztül követhetik az érdeklődők. Bár nyilván azt várták, hogy sokan nézik majd a meccseket, ekkora tömegre nem számítottak. Ezt most Ben Goldhaber marketinges vezető is elismerte.

Csúcsidőben több mint 400 ezren nézték a meccseket, ezzel messze túlszárnyalva az általában vezető PUBG-t és League of Legends-et. Persze a LoL és CS:GO világbajnokságon láttunk ennél nagyobb számokat is, de az OWL még csak most kezdődött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)