Hirdetés

Overwatch - új skinek futottak be, mutatjuk

|

Úgy tűnik, hogy nem csak a Blizzard játékokra kihegyezett kinézeteket kapunk a keddi frissítésben. Már három közkedvelt karakter is új ruhába bújik.

Hirdetés

Jövő hét kedden érkezik a Blizzard World frissítés, ami nem csak egy új pályával, de több normál lootbox tárggyal is bővíti majd az Overwatch kínálatát. Az elmúlt néhány napban több új cuccot is megmutatott a Blizzard, tegnap pedig 2 új skin is befutott ezek mellé.

Hirdetés

Az este első bemutatkozója Capoeira Lúcio volt, ami a karakter egyik korai koncepcióját eleveníti fel.

A második bemutatott skin a Kabuki Hanzo volt, ami a klasszikus japán tánc-dráma előadásokon használt öltözéket húzza rá az íjászra.

Néhány nappal korábban egyébként Asp Phara is megmutatta magát, ami szintén a Blizzard World frissítéssel fog a játékba kerülni.

Új emote animációk is érkeznek majd Moirához, Tracerhez, Sombrához, Genjihez, és Mercyhez, ha esetleg éppen ez hiányzott volna a teljességhez.

Ezek a korábban már bemutatott kozmetikai cuccokkal mind bekerülnek majd a január 23-án, várhatóan 20:00 körül élesedő frissítéssel. Ti melyik skinre csaptok majd le elsőként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)