Hirdetés

Overwatch - mindenkinek újra le kell tölteni az egész játékot

|

A következő frissítés annyi dolgon változtat, hogy újratelepítés szükséges hozzá.

Hirdetés

A Blizzard igyekszik nem csak új tartalommal frissen tartani, hanem technikailag is javítani az Overwatchot, ami néha apró áldozatokkal jár. 

Hirdetés

Hamarosan érkezik a játék következő frissítése, ami elhozza Ashe-t és mindenki új kedvencét, BOB-ot. Viszont érkezik velük egy rakás javítás is, melyek csökkentik a töltési időt, optimalizálják a memóriát a gyengébb gépeken, csökkentik a PS4-es változat által használt lemezterületet, javítják a pályák hibáit, és felkészítik a játékot a jövőbeli tartalmakra. PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt kötelező lesz a teljes kliens újratelepítése, viszont a játék legalább nem nagy, 10-15 giga letöltése kibírható. A PC-seknek esetleg érdemes lekapni addig is a PTR klienst, ami már tartalmazza az újítások egy részét, így később kevesebbet kell letölteni. A pontos változtatásokról és a patch érkezésének dátumáról később mondanak majd el mindent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)