Hirdetés

Overwatch - jön új csapatkereső, jutalomrendszer, és rengeteg változás

|

Aki sportszerűen viselkedik vagy jó csapatvezető, az a jövőben jutalmat kap a játékban.

Hirdetés

Az Overwatch pápája, Jeff Kaplan leült a kamera elé, és mesélt egy kicsit a játék közeljövőjéről. Néhány érdekes újdonság fog bekerülni hamarosan, ezek között pedig ott lesz egy részletes csapatkereső is.

Hirdetés

A játékosok szerepekre osztva (DPS/támogató/tank) kereshetnek társakat, és a hirdetésben megadhatják, hogy mi a csapat célja (ranglistamászás, arcade bolondozás stb.). A rendszer nem automatizált, tehát mindenki magától válogathat majd a csapatok között. Aki játszik a World of Warcrafttal, az képzelje el annak a csapatkereső eszközét.

A következő fontos újdonság a jutalomrendszer lesz. A meccsek a jó fej játékosokat valamilyen jelzővel megdícsérhetjük. Aki folyamatosan gyűjti a honor rangokat, az valamilyen jutalmat kap majd, bár Kaplan még nem mondhatta el, hogy mik lehetnek.

Mindemellett már tesztelhető a játékban az új Symmetra, akinek minden képessége jelentősen átalakult.

A jelenleg PTR-en elérhető verzióban Doomfist, Orisa, és a Horizon Lunar Colony pálya is változott. Érdemes lehet felnézni a tesztszerverre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)