Hirdetés

Overwatch - a Lizard Squad megtámadta a szervereket?

|

Állnak az Overwatch szerverei, minden jel arra mutat, hogy a Lizard Squad DDOS támadása lehet a háttérben.

Hirdetés

Ha gyorsan a reggeli kávé után szerettél volna még lenyomni egy Overwatch meccset, akkor szomorúan vehetted észre, hogy jelenleg nem mennek rendesen a játék szerverei. Már a múlt héten is akadtak gondjai a Blizzardnak, de azokat a problémákat elvileg már sikerült elhárítani. Most viszont rengeteg játékos nem boldogul a belépéssel, vagy éppen kidobja őket a játék meccs közben.

Az külön kellemetlen, hogy akik a jelenleg álló, vagy alig-alig működő szerver miatt esnek ki a játékból, megkapják a rage quit büntetést is, ami elvben csak azoknak járna, akik idő előtt lépnek ki egy meccsből. A Blizzard egyelőre ebben a Twitter bejegyzésben tájékoztatta a játékosokat:

Bár itt még nincs megemlítve, hogy DDOS támadásról van szó, elég valószínű, hogy a Lizard Squad nevű csoport felel mindezért. Az alábbi poszt a Lizard Squad egyik tagjától származik:

Ahogy az várható volt, rengeteg felháborodott rajongó esett neki a Lizard Squad tagnak, aki mindössze ennyit reagált a panaszokra:

"A tény, hogy egy halomnyi pixel ennyire hatással van a napotok alakulására, eléggé szomorú. Ebben az esetben mindannyiótoknak szívességet tettem."

Én személy szerint nem hiszem, hogy bárki is örülne ennek a "szívességnek". Remélhetőleg a Blizzardnak hamarosan sikerül megoldania a kialakult helyzetet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)