Hirdetés

A Blizzard vezérigazgatója szerint nincs semmi gond az Overwatch-os loot boxokkal

|

Mike Morhaime úgy gondolja, hogy ők sikeresen elkerülték a dobozkákkal járó problémákat.

Hirdetés

Egyre több játékba kerülnek be a lassan hírhedtté váló loot boxok, és egyre többen gondolják úgy, hogy ez a rendszer a játékélmény kárára megy, de a Blizzard fejese másképp vélekedik az ő lövöldéjükben található megoldásról.

Hirdetés

A GameInformer a BlizzConon készített egy interjút Mike Morhaime-mel, amiben a stúdió vezetője elmondta, hogy semmi probléma a random cuccokat adó dobozokkal az Overwatch-ban. Szerinte sokan azért nem szeretik a loot boxokat, mert előnyhöz juttatják azokat, akik pénzt költenek, vagy épp valódi pénzt lehet csinálni a kapott tárgyakból. Azonban Morhaime úgy gondolja, hogy ezek a dolgok nem érintik az Overwatch-ot, mivel a ládákból csak kozmetikai cuccok esnek, amelyek ráadásul értéktelenek a játékon kívül.

Szerintetek is jó az Overwatch megoldása, vagy egyáltalán nem kellenek a loot boxok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)