Hirdetés

Overwatch - a hagyományos loot boxokba is új dolgok kerülnek

|

Az évfordulós eseményről még nem sokat tudunk, de azt igen, hogy az alap loot boxok frissülni fognak.

Hirdetés

Az Overwatch számtalan eseménye alatt rengeteg új, izgalmas skinnel és egyéb kozmetikai cuccal bővült a játék. A gond az, hogy az elmúlt néhány hónapban az alap készlet nem növekedett, így sokakat nem érdekelnek már a standard dobozok. Ez hamarosan változni fog.

Jeff Kaplan a Polygonnak megerősítette, hogy a születésnapi esemény alatt új, nem időhöz kötött extrákkal bővül a játék, és ezeket a sima lootboxokból szerezhetjük majd meg (illetve a szokásos, credites vásárlással).

Nevető, és üldögélő animációkat kapunk majd például Sombrához és Orisához, Reaper pedig biztosan megkapja azt a Victory pózt, amit az Overwatch rajongók mémként használtak az Uprising képregény megjelenése óta.

Ezeknél persze jóval több új cucc jön majd, és persze vár még ránk az Anniversary esemény is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)