Hirdetés

Overwatch - focizni kell az új játékmódban

|

Nem volt nehéz megtippelni, de tényleg ez a feladat: a Lúcioball játékmód lényege az, hogy egy futurisztikus focipályán egy labdát kergessünk.

Hirdetés

Az idei nyári játékok helyszíne Rio de Janeiro, Lúcio pedig történetesen brazil. Valószínűleg ezért kapta róla a nevét az Overwatch szezonális játékmódja. Zseniális.

6 játékos játszhatja, 3 a 3 ellen. Mindenki Lúcio, ami a fent említetten túl azért sem meglepő, mert egyértelműen ő a játék focihoz legalkalmasabb karaktere. Falon rohangálhatunk, ugrándozhatunk, de támadásai és képességei egy kicsit másképp működnek. Elsődleges támadása az ütés, de ha messzebbre akar passzolni, másodlagos támadásával nagyot lökhet a labdán. A gyorsítás csak az azt használó karakterre hat, a többiekre nem, a Sound Barrier (avagy az ultija) pedig felé húzza a labdát.

A Blizzard további ideiglenes játékmódokat ígér, de ezekről még nem voltak hajlandók beszélni. Az új móddal együtt megérkeztek az olimpiai dobozok is, melyekben több mint 100 tárgyat találhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)