Hirdetés

Overwatch - megkezdődött az idei Lunar New Year esemény

|

Az Overwatch rajongói már a kínai újévet ünneplik, és most is egy csomó újdonsággal bővült a játék.

Hirdetés

A Blizzard lövöldéjének játékosai már megszokhatták, hogy a nagyobb ünnepek alkalmával a játékon belül is mindenféle különlegesség várja őket. Nincs ez másképp most sem, ráadásul már be is futottak az új tartalmak.

Hirdetés

Az idei Lunar New Year event során a játékosok a Year of the Piget, azaz a disznó évét ünnepelhetik meg. Ismét számos karakter kapott új, egészen stílusos skineket, illetve egyéb kozmetikai apróságok is érkeztek. Ráadásul ahogy az lenni szokott, az elmúlt évek cuccai is ismét elérhetővé váltak, szóval ha lemaradtatok valamiről, akkor most pótolhatjátok azt. Ezeken felül pedig visszatért a Capture the Flag játékmód is, amit most már a Busan nevű pályán is játszhatunk.

További részleteket itt találtok az eseményről.

Az alábbi galériában pedig megnézhetitek a vadonatúj skineket, amelyekkel ismét kiváló munkát végzett a Blizzard.

Ti szereztetek már valami menő ünnepi cuccot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)