Hirdetés

Overwatch - hamarosan jön a kínai újévet ünneplő esemény

|

Mielőtt még megunnánk a jelenlegi tartalmat a Blizzard már jön is az új frissítéssel, ami kutya évéhez köthető cuccokat hoz majd.

Hirdetés

Azt tudtuk, hogy valamikor még februárban kellene befutnia az Overwatch éves Lunar New Year eseményének, de azt nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar fog megtörténni. A Blizzard bejelentette, hogy február 8-án, azaz jövő héten csütörtökön már indul is a móka.

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen kinézeteket és kozmetikai extrákat kapunk, ahogy azt sem, hogy milyen új játékmódra számíthatunk. Az biztos, hogy a tavaly bekerült eseményhez kötődő skinek és cuccok mind újra elérhetőek lesznek.

Akik a loot ládák gyűjtögetésének maximalizálásán dolgoznak, azok figyeljenek majd oda az Arcade mód resetre. Mivel ezúttal az esemény nem kedden, hanem csütörtökön élesedik, érdemes lesz megvárni a ládák farmolásával a frissítés érkezését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)