Hirdetés

Overwatch - már tudjuk, hogy mikor tér vissza a kínai újévet ünneplő esemény

|

Reméljük, hogy korábban már raktatok félre elég kreditet az új kinézetekre, mert nem lesz időtök gyűjtögetni, ha most álltok neki.

Hirdetés

Az Overwatch hivatalos Twitter oldala tegnap este bejelentette, hogy a Lunar New Year (azaz holdújév) esemény pontosan jövő hét csütörtökön, azaz január 24-én startol. Leginkább új kozmetikai cuccokra számíthatunk, esetleg egy-egy új arcade pályára.

Hirdetés

A kínai újév ünnepélyére a fejlesztők általában a Capture the Flag módot húzták elő, de mivel ez már viszonylag gyakori látogatója az arcade választéknak, így annyira nem lesz izgalmas, ha csak ennyit kapunk. Remélhetőleg hozzácsapnak a CTF módhoz legalább egy új térképet, ahogy azt tavaly is tették az Ayutthayával.

Az viszont teljesen biztos, hogy egy rakat új skin és egyéb kozmetikai kiegészítő fog érkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)