Hirdetés

Overwatch - menő skineket hoz a holdújévet megünneplő esemény

|

A Blizzard megmutatott néhányat a hamarosan érkező kinézetek közül, amik nagy valószínűséggel elnyerik majd a játékosok tetszését.

Hirdetés

A héten rajtol el a játékban a Lunar New Year event, és jó szokásához híven a Blizzard ismét számos jósággal készül ez alkalomból. Ráadásul most még a buli kezdete előtt megleshetjük az újdonságok egy részét.

Hirdetés

A fejlesztők több olyan skinről is lerántották már a leplet a Twitteren, amik a kínai újévet ünneplő eventtel kerülnek be a játékba hamarosan. A közösségi oldalon megosztott posztoknak köszönhetően így most megnézhetünk négy újdonságot is.

Kezdésnek itt van például Reaper Lü Bu skinje.

Hanzo Huang Zhong kinézete is elég pöpec.

Reinhardt Guan Yu jelmezben is keményen oda tud csapni.

Végezetül pedig nézzétek meg Torbjörnt, aki Zhang Feinek öltözött be idén.

A Lunar New Year, ami ezúttal a Year of the Pig, azaz a disznó éve lesz, január 24-én tér vissza a játékba. Hogy tetszenek az eddig megmutatott skinek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)