Hirdetés

Overwatch - hibás a matchmaking, csúszik a tizennyolcadik szezon

|

A Blizzard már dolgozik a megoldáson, de addig is legalább tovább próbálgathatjuk az egyik újdonságot.

Hirdetés

Az Overwatchban szezonokra van bontva a játék ranked része, így a kompetitív meccsek kedvelőinek bizonyos időközönként mindig elölről kell kezdeniük a ranglétrán való előrehaladást. Azonban most porszem került a gépezetbe, és a megszokottnál egy picit tovább kell várnunk a következő ilyen időszakra.

Hirdetés

Nem minden stimmel a játék matchmakingje körül, ugyanis többen is arról számoltak be, hogy nagyon eltérő rangú játékosokkal sorsolta össze őket a rendszer. Sőt, az is előfordulhat, hogy nem abba a tierbe kerül a játékos, mint amelyikben kellene lennie a teljesítménye alapján. A San Francisco Shock egyik játékosa, Hyo-bin "ChoiHyoBin" Choi például a gold szintre került, ami egyértelműen arról árulkodik, hogy hiba van a rendszerben.

Rejtély, mi okozza ezt az egészet, de a Blizzard úgy döntött, hogy addig nem indítja el a 18. szezont, amíg meg nem oldják a problémát. Elméletileg jövő hét elejére már sikerül is helyretenni a dolgokat. Viszont van jó része is ennek az egésznek, mivel emiatt meg lett hosszabbítva a Role Queue funkció tesztidőszaka, tehát még tovább lehet kísérletezgetni a szerepkör alapú matchmakinggel.

Ti tapasztaltatok hasonló problémákat a rangsorolt meccseknél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)