Hirdetés

Overwatch - a játék legcukibb szövege teljesen véletlenül született

|

A színésznőnek fogalma sem volt, hogy mennyire tetszeni fog mindenkinek Mei sietős bocsánatkérése.

Hirdetés

Nem csak Mei, hanem szinkronhangja, Zhang Yu is nagyon bájos, ahogy azt a legendás videóban is láthattuk. A közösbe akkor is a bocsánatkérést dobta be, azonban mint kiderült, az már a játékban sem egy megírt szöveg volt. A Tribeca Games Festivalon a játék egyik fő dizájnere, Michael Chu árulta el a titkot.

Hirdetés

"A színésznő [Zhang Yu] hibázott egyet a felvétel során, és csak mondta, hogy »bocsi, bocsi, bocsi«. Ekkor odafordultam a hangmérnökhöz, és megkérdeztem, hogy felvette-e. A válasza az volt, hogy igen. Ekkor kértem meg, hogy küldje át azonnal."

Megszületett hát a "Sorry" Voice Line, amit sűrűn hallhatunk meccsekben. Ironikusan, és őszintén is. Abban biztosak lehetünk, hogy ha egy csapattársunk kifalaz minketa foglalandó pontról, ez lesz az első dolog, amit hallunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)