Hirdetés

Overwatch - Mercy komoly nerfet kapott a PTR frissítésben

|

Mercyvel még mindig jelentős gondok vannak, a fejlesztők pedig igyekeznek is helyre rakni az egyelőre nagyon erős hőst.

Hirdetés

Mercy egy komoly átdolgozást kapott a legutóbbi Overwatch frissítésben, aminek köszönhetően kapott egy új Ultimate képességet, és a feltámasztása is átalakult. Normális állapotában a hős 30 másodpercenként tud felkaparni 1 embert, de ha elnyomja a Valkyrie-t, akkor a Resurrectről azonnal leesik a cooldown, és 10 másodpercet le is von az alap CD-ből, amíg a Valkyrie tart.

Hirdetés

Ennek köszönhetően Mercy nem csak brutálisan gyógyít, boostol és sebez, de még mellé fel is tud szedni 2-3 csapattársat, amíg tart a Valkyrie. Ezért változtatták most meg a karaktert a PTR-en, ahol Mercy végső képességének már nincs semmilyen hatása a feltámasztás cooldownjára, viszont megduplázza annak hatósugarát.

Ez egy apró változás, aminek köszönhetően Mercy kiegyensúlyozottabb lesz, és nem fogja tudni egyedül eldönteni a csapatharcok kimenetelét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)