Hirdetés

Overwatch - tovább piszkálják Mercyt, itt vannak a legutóbbi PTR változtatások

|

A Blizzard tovább kísérletezik mindenki kedvenc gyógyítójával, aki egyébként tényleg mindenki kedvence.

Hirdetés

Mercy az 1.5-ös frissítés óta már csak egyesével tud feltámasztani embereket, de ettől függetlenül még mindig a tabella tetején van a legtöbbet választott karakterek között. Az Overwatch gyógyítója már kapott néhány módosítást a PTR-en, ahol a továbbiakban is kísérleteznek vele.

Hirdetés

A legújabb javításban a Valkyrie használatakor kap egy extra feltámasztás lehetőséget. Ez úgy működik, hogyha a Valkyrie előtt nem volt cooldownon a Resurrect, akkor kapsz még egyet, tehát hirtelen 2 embert támaszthatsz fel. A Blizzard nem akarta elvenni az ultival járó többszörös feltámasztás lehetőségét, csak kicsit átalakították ezzel.

A másik módosítás a repülését érinti. Jelenleg a Shift billentyű lenyomásával a karakter odalibbenhet bárkihez gyógyítani vagy erősíteni az adott célpontot. A javítás után a szóköz billentyű feloldja a célzót, és a karakter így kap egy újabb löketet, hogy tovább szállhasson valaki másra.

Azért van szükség egyébként erre a sok kísérletezésre mert Mercy meglepően erős lett. A karakter az Omnic Meta adatai szerint majdnem 100 százalékos választási arányon áll, vagyis majdnem minden csapatban van belőle egy. Ez ugyan nem hangzik olyan nagy problémának, de ezzel a többi gyógyító erősen háttérbe szorult. Ana népszerűsége csaknem 20 százalékot esett (erre mondjuk rájátszanak a korábbi Ana nerfek is). Várjuk, hogy a Blizzard hogyan oldja majd meg ezt a problémát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)