Hirdetés

Overwatch - egy hagyományos orvosi szerelés lehet Mercy új skinje

|

A karakter bemutatójával egy kicsit betekinthetünk háttértörténetébe, és valószínűleg láthattuk az egyik tervezett, új kinézetet is.

Hirdetés

Ameddig az Overwatch 2-vel meg nem érkeznek a PvE küldetések, melyek végre elhozzák a sztorimesélést is a játékba, addig ha a karakterek történetére lennénk kíváncsiak, kénytelenek vagyunk beérni a Blizzard által kiadott olvasmányokkal. Ezúttal Mercy kapott jó pár oldalnyi háttérsztorit, mely már önmagában is érdekes, azonban a hozzá érkező illusztrációk akár egy eljövendő skint is rejthetnek. 

Hirdetés

A történet az Overwatch szétesése után játszódik, amikor is Mercy, avagy polgári nevén Dr. Angela Ziegler Egyiptomban köt ki, hogy segítsen a háborúk által tépázott ország népének. Ha érdekelnek titeket a karakterek sztorijai, akkor mindenképp érdemes elolvasnotok ezt a nagyjából 22 oldalt (nem csak Mercyről esik benne említés). 

Ami a játék szempontjából még érdekesebb, hogy a novella végén találunk egy illusztrációt, mely gyanúsan hasonlít egy kinézetre, így elképzelhető, hogy nemsokára új skin bővíti majd a repertoárt. Ezen a gyógyító egy sokkal hagyományosabb orvosi ruhát visel, fehér köpennyel, sztetoszkóppal és névtáblával:

Egyelőre nem hivatalos, hogy ténylegesen érkezik-e egy ilyen skin Mercyhez, szóval érdemes megvárni a Blizzard bejelentését, de mindenképp érdekes lenne egy hagyományosabb megjelenésű healer oldalán harcolni. Nektek hogy tetszene ez a kinézet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)