Hirdetés

Overwatch - gyökeresen megváltozik Mercy is

|

Úgy tűnik, hogy a Blizzard még egy hőst átalakít a kiegyensúlyozottabb játékélmény érdekében.

Hirdetés

Már lehet tesztelni D.Va új képességét a PTR-en, azonban most kiderült, hogy a fejlesztők sokak kedvenc gyógyító karakterét, Mercy-t is alaposan megváltoztatják, így szinte teljesen máshogy kell majd vele játszani, mint eddig.

Hirdetés

A hős ugyanúgy gyógyítani és erősíteni tud botjával, illetve lövöldözni pisztolyával, azonban új, Valkyrie nevű ultimate-et kap, amivel repülni tud a levegőben, és erre az időre a képességei is megerősödnek. A felélesztés sem tűnik el, csak átalakul, és egyszerre csak egy valakit tudunk visszahozni az élők sorába, de a cooldown letelte után ismét használhatjuk a skillt.

Egy videót is kaptunk, amiben Jeff Kaplan elmagyarázza Mercy és D.Va változtatásait, ezért érdemes lehet belenézni, ha nem értenétek, hogyan működik a dolog.

Az átalakított hősöket már tesztelhetitek a PTR-en, és kíváncsian figyeljük, hogy milyen hatással lesznek a játékmenetre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)