Hirdetés

Overwatch - kiváló a Miracle of Sound feldolgozása

|

A Miracle of Sound szinte minden nagyobb videojátékhoz készít egy kísérő dalt annak sajátosságait kiemelve, a felhozatalukból pedig nem maradhatott ki az Overwatch sem.

Hirdetés

Míg Dan Bull egy kellemes rap formájában emlékezett meg az Overwatch hőseiről, addig a minőségi videojátékos feldolgozásairól ismert Miracle of Sound inkább egy dinamikusabb megközelítést választott, amely szintén remekül fekszik a Blizzard lövöldéjének. 

A Miracle of Sound már hosszú évek óta készít videojátékokhoz zenét a játék témájához kapcsolódó szöveggel, amelyek egytől-egyig nagyszerűen sikerültek (a személyes kedvenc az Assassin's Creed: Syndicate - London Town, a Batman: Arkham Knight - I am the Night és a The Witcher 3: Wild Hunt - Lady of Worlds) és a listájuk folyamatosan bővül. 

Miután az elmúlt hónapok során megkapta a maga feldolgozását a Dark Souls 3, az Uncharted 4: A Thief's End és a Doom is, ezért várható volt, hogy a csatorna előrukkol egy Overwatch-dallal is, amely annak rendje és módja szerint nemrég be is futott "Get The Gang Back"címmel. Jó szórakozást hozzá! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)