Hirdetés

Overwatch - és azt tudtad, hogy...?

|

Egy videosorozat megpróbál fényt deríteni az Overwatch összes mítoszára. Vajon két Lucio jobban gyógyít? Bastion tényleg össze tudja nyomni az ellenfeleket? A válasz egy kattintásnyira.

Hirdetés

Az Overwatch alkotói rengeteg különböző játékmechanizmust találtak ki a lövöldéhez, a rengeteg képesség esetében pedig nem mindig egyértelmű, milyen kölcsönhatása lépnek egymással, vagy éppen a pálya elemeivel. A DefendTheHouse YouTube-csatorna videósai viszont letesztelik az összes ilyen kombóval kapcsolatos mítoszt.

Torbjörn ágyúiról például kiderült, hogy ugyan egy, a pályán lévő életerő-csomagra telepítve azt fel tudják használni és gyógyulnak tőle, egy másik Torbjörn nem tudja őket megjavítani, csupán a készítőjük. De megtudtuk azt is, hogy két Lucio nem gyógyít gyorsabban, mint egy, két Mercy viszont természetesen igen. Hasonlóan érdekes, hogy az Overwatchban nem okoznak sebzést még a a különleges formában lévő karakterek sem, ha rád esnek (így a jégformában lévő Mei és a tankká alakult Bastion sem), viszont D.Va mechje képes összepréselni, ha alá állsz, mikor megidézi. De ezeken kívül még rengeteg érdekességet próbáltak ki, amiket az alábbi videókban az én leírásomnál sokkal látványosabban ismerhettek meg.

Titeket melyik mítosz lepett meg leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)