Hirdetés

Overwatch - megvan a következő ingyenes hétvége időpontja, Moira is kipróbálható lesz

|

Hamarosan újabb lehetősége lesz kipróbálnia a játékot azoknak, akik még nem döntöttek a vásárlás mellett. Most már 26 karakterrel.

Hirdetés

Az Overwatch következő ingyenes hétvégéje jövőhéten lesz esedékes. A november 17. és 20. közti alkalomban nem csak az a különleges, hogy a játékosok ingyen próbálgathatják a Blizzard lövöldéjét, hanem az is, hogy a hivatalos blogposzt szerint mind a 26 hőst ki lehet majd próbálni. Moira lesz a 26. játszható karakter.

Hirdetés

Az Overwatch új gyógyítóját a BlizzConon mutatták be a fejlesztők, jelenleg is tesztelhető már a játék PTR szerverén. Ezek szerint valamikor a jövő hét folyamán már számíthatunk is a karakter megjelenésére.

Az ingyenes hétvégén összeszedett szintek, kozmetikai cuccok és eredmények mind mentésre kerülnek, így ha a hétvége után valamikor beszereznéd a játékot, ott folytathatod majd, ahol abbahagytad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)