Hirdetés

Overwatch - a legújabb frissítéssel megérkezett Moira

|

Befejeződött Moira tesztidőszaka, így az Overwatch éles változatába is beépítette legújabb támogató hősét a Blizzard, de a többi supporton is dolgoztak.

Hirdetés

Az újradolgozása óta szinte kötelező volt minden magára valamit adó Overwatch-csapatnak magával vinnie Mercyt, így a lehető legjobbkor jött a legújabb támogató hős, Moira leleplezése. A Talon ügynöke mától nem csak a tesztszerveren, hanem az éles változatban is megpróbálhatja felrázni a metát.

Hirdetés

A frissítés egyébként tényleg főleg a supportokra koncentrál, Ana sebzése például megnőtt, így a 200 HP-s célpontokat már három lövésből leszedheti. Mercy mindeközben egy fokkal gyengébb lett, az újraélesztés lassabbá vált és meg is lehet szakítani, ráadásul a gyógyító hős könnyebb célpont, mivel a képesség használata közben a mozgási sebessége is negyedére csökken. Mercy ultimate képessége, a Valkyrie használata közben a lassítás eltűnik és az újraélesztés azonnalivá válik, ami igen csak hasznos.

Az Overwatch csapata emellett számos bugot javított ki, illetve apró újdonságokat is beépítettek, ezekről itt olvashattok. Ami pedig Moirát illeti, egy hétig még nem választhatjátok a kompetitív módban, de addig rengeteg tapasztalatot gyűjthettek vele kapcsolatban máshol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)