Hirdetés

Overwatch - októberben jön Nintendo Switchre

|

Még a hivatalos bejelentés előtt kiszivárgott, hogy a Blizzard hősei a hibrid masinán is beköszönnek majd.

Hirdetés

Ma éjféltől tartja meg a Nintendo a következő Directet, azonban egy meglepetés már a hivatalos bejelentés előtt lelepleződött: a Blizzard hősöket felvonultató shootere egy újabb platformot hódít meg, ahogy azt korábban többször is pletykálták, valamint egy az Amazonra felkerült tok sugallta.

Hirdetés

Miután több helyen is felbukkant egy lista (ezt látjátok alább), melyen különböző játékok megjelenési dátumai szerepelnek köztük az Overwatch switches változatáéval, a Kotaku a saját, megbízhatónak tartott forrásaira hivatkozva hozta le a hírt, miszerint az Overwatch Nintendo Switchen október 18-ától lesz elérhető. 

Amint megérkezik a Nintendo bejelentése a trailerrel és a további részletekkel együtt, jelezzük nektek, érdemes lesz követni a főoldalunkat. Szerintetek hogy fut majd a játék, játszható lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)