Hirdetés

Mégsincs kizárva, hogy Switchre is megjelenjen az Overwatch

|

Azért elég kicsi rá az esély, úgyhogy egyelőre ne nagyon éljétek bele magatokat, de a Blizzard szerint lehetetlen nem létezik.

Hirdetés

Az év elején a játék rendezője, Jeff Kaplan még arról beszélt, hogy a Blizzard nem gondolkozik azon, hogy Switchre fejlesszen. Mostanra kicsit változtatott az álláspontján.

A probléma szerintem abban rejlik, hogy úgy lőttük be a minimális hardveres követelményeket, hogy újra kéne gondolnunk a teljesítményt, hogy megcélozzuk az új platformot.

- mondta az Express Online-nak adott interjújában Kaplan, aki hozzátette, hogy a három platform támogatásával is meggyűlik a bajuk, egy negyediket most nem biztos, hogy hozzá tudnak adni. A végén azért elmondta, hogy:

Csak azért, mert most nem vagyunk ott a platformon, nem biztos, hogy a jövőben nem gondoljuk újra a dolgot. Foglalkozunk majd vele.

Mivel a Switch nem 3G kompatibilis, a buszon egyébként is nehézkes lenne vele játszani, de reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)