Hirdetés

Overwatch - egy darabig még ne számítsunk Orisa megjelenésére

|

Ugyan az új karakter már kipróbálható a PTR szervereken, de még el fog tartani egy darabig, amíg sikerül rendesen finomhangolni.

Hirdetés

Orisa, az Overwatch 24. karaktere már kint van a PTR szervereken, de csakis tesztelés céljából. A hivatalos megjelenése még odébb van, lévén még bőven van mit állítgatni a képességein.

Jeff Kaplan elárulta, hogy nagyjából március vége környékén számíthatunk legkorábban Orisa megjelenésére.

"Csak a tisztázás kedvéért, Orisa még marad a PTR-en egy darabig. Rengeteg hasznos visszajelzést kapunk, amik mentén rengeteg hibát javítunk."

Nem viccel a dizájner, lévén alig egy napja frissítették a karakter fegyverének tárméretét, hogy ne rövidebb ideig tudja szórni a golyókat megállás nélkül. Hasonló változásokra lehet még számítani a megjelenésig.

"Tudom, hogy ez kicsit hosszabbnak tűnik, mint más PTR ciklusok, de úgy érezzük, hogy jobb így. Tudjuk, hogy izgatottan várjátok Orisa csatlakozását, és ez hamarosan meg is történik majd."

Orisát jelenleg több változtatással együtt tesztelik, melyeket összeszedtünk nektek legutóbbi PTR jelentésünkben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)