Hirdetés

Overwatch pornó, Assassin's Creed előzetes és Deadpool halála - mi történt a héten?

|

Ismét eltelt hét nap, mi pedig jó szokásunkhoz híven összegyűjtöttük a legfontosabb híreket.

Hirdetés

Rég volt, mikor utoljára heti összefoglalót írtam, sőt az új formátummal ez lesz az első köröm. Csapjunk is gyorsan bele! Túl vagyunk a debreceni PlayIT-en, ahol rengeteg gamerrel buliztunk együtt. Én is remekül éreztem magam, jó volt találkozni veletek. A hangulatom pedig azóta is töretlen, úgyhogy most is vidáman szedtem össze a hét fontos híreit.

Kezdjük gyorsan a Hype-pal, ami ezen a héten szerencsére nem maradt el:

A hét legjobb híre

Folytatást kap a méltán népszerű Civilization sorozat, érkezik a hatodik számozott epizód. A 2K Games arról számolt be, hogy még ebben az évben megkapjuk az új részt. A körökre osztott stratégiai játékok szerelmesei valószínűleg még most sem fejezték be az ünneplést.

A hét legrosszabb híre

A Microsoft le fogja lőni a tavaly ősszel teljesen ingyenessé vált Project Spark szervereit. Az ígéretesen induló játék történetének így vége szakad, a szerverek augusztus 12. után elérhetetlenek lesznek. Én személy szerint azt tanácsolom, hogy addig még próbáljátok ki a játékot, ha lehetőségetek van rá.

A hét legmeglepőbb híre

Miután a DICE elég keményen odapirított az Infinity Ward csapatának, sokan azt hitték, hogy az új Call of Duty epizód fejlesztői is kemény szavakkal fogják illetni a Battlefield 1 alkotóit. Nos, ennek pontosan az ellenkezője történt. Több Infinity Ward dolgozó is megdicsérte az új Battlefield első előzetesét és hangsúlyozták, milyen remek munkát végzett a DICE.

A hét legkevésbé meglepő híre

Az Infinity Ward egy Twitteren feltett kérdésre felelve elárulta, hogy a már megjelenése előtt is hatalmas utálatot kiváltó Call of Duty: Infinite Warfare mozgásrendszere teljesen meg fog egyezni a Black Ops 3-ban megismert mechanikával. Ennek értelmében ezt a részt sem kell a nulláról újratanulnunk. Ki hitte volna?

A hét legjobb Másvilág híre

Új előzetest kapott az Assassin's Creed film, az eredeti verziótól viszont a legtöbben azonnal agyvérzést kaptak. Egy lelkes rajongó azonban Kanye West zenéjét egy sokkal autentikusabb számra cserélte. És milyen jól tette!

A hét legrosszabb Másvilág híre

Az ABC, a FOX, a CBS és a The CW televíziós csatorna is elkaszált több igencsak népszerű sorozatot. Búcsút inthetünk többek között az Agent Carternek, nem kap második évadot a Supergirl, valamint a Castle is befejezi pályafutását a nyolcadik évaddal.

A hét legjobb videója

Felkerült a netre egy kivágott jelenet a Deadpool moziból. A körülbelül fél perces részletben a film egyik szomorú pillanatát dobták volna fel azzal, hogy a főhőst teljesen véletlenül elcsapja egy kamion. Deadpool ezután a hullaházban ébredt volna fel. 


A hét pletykája

A The Witcher 3: Wild Hunt rendezője fontosnak tartotta elmondani, hogy ő személy szerint mindenképpen folytatni szeretné a sorozatot. Bár a fejlesztők hivatalosan azt kommunikálják, hogy a Blood and Wine-nal tényleg vége a szériának, ez azért egy halvány reménysugár arra, hogy a Cyberpunk 2077 után kaphatunk egy negyedik Witcher epizódot.

A legnagyobb WTF a héten

Az egyik legnagyobb felnőtt tartalmakat szolgáltató oldal részletes statisztikákat közölt arra, hogy a felhasználók mennyire durván rákattantak az Overwatch vonatkozású anyagokra. 817%-os növekedés mellett nehéz lenne szó nélkül elmenni, hatalmas tömeg kíváncsi Tracer és a többi játékbéli hölgy bájaira.

A hét cikke

Hans Zimmer budapesti koncertje mindenképpen az az esemény, amit vétek lett volna kihagyni bárkinek is, aki minimális szinten érdeklődik a zene iránt. Ha esetleg nem jutottál volna el a koncertre, akkor részletes beszámolónkkal tudsz vigasztalódni.

És még...

Mindezeken felül beszámoltunk még arról is, hogy valaki igazán extrém módon gyűrte le a Dark Souls 3-ban az utolsó bosst. Továbbá olvashattatok arról, hogy a Fallout 4-et pedig valaki egyetlen halál nélkül teljesítette. Valamint mutattunk videós elemzéseket arról, hogy a Battlefield 1 mennyire hiteles történelmileg. Ezen a héten bővelkedtünk a remek hírekben, remélhetőleg holnap sem változik meg ez a tendencia. Addig is ne feledjétek az örök érvényű jelmondatot: "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)