Hirdetés

Overwatch - a Portalt idézi meg a rajongók legújabb találmánya

|

Számos őrültséget tesz lehetővé a Workshop, most épp legendás fegyvereket készítettek el vele.

Hirdetés

A Portal mind a mai napig hatalmas kultusznak örvendenek, így talán nem is annyira meglepő, hogy már az Overwatchban is elszórakozhatunk a Valve játékának ikonikus fegyverével.

Hirdetés

Az Overwatch legfrissebb dobása a Workshop, azaz a "műhely-mód", ahol a játékosok gyakorlatilag szabad kezet kapnak a népszerű FPS szabályait és különféle fejlesztői eszközeit illetően, így kedvükre végezhetnek kreatív módosításokat vagy épp alkothatnak valami teljesen újat - mindezt kövezletnül a játékon belül.

Az andygmb és Lymbow nevű páros a Redditen ismertette legújabb találmányát, az Aperture Science fegyvere által inspirált Portal Gunt, ami Symmetra kütyüjét alakítja át alaposan. A két alkotó elmondta, hogy egyelőre még csak egy prototípusról van szó, lévén a portálokat jelenleg csak az azokat létrehozó játékos tudja használni. Továbbá azt is elárulták, hogy egy újonnan érkezett frissítés előtt nem is volt lehetséges a "portálfegyver" megalkotása a lendületmegmaradás játékbeli törvényének hiányában.

Az egyelőre ha csak korlátozottan is, de alapjaiban funkcionáló módosítást a BE2J7-es kódsorral tudjátok aktiválni a Workshoppon belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)