Hirdetés

Ingyen kipróbálható lesz az Overwatch

|

Ha kíváncsi vagy, mire ez a nagy felhajtás, és van egy PS4-ed vagy Xbox One-od is, hamarosan érdemes lesz helyet csinálnod a játéknak.

Hirdetés

A Blizzard alapvetően egy PC-s fejlesztő, de az Overwatch az első naptól fogva tökéletesen működik és folyamatosan frissül mind PlayStation 4-en, mind Xbox One-on. 

A Blizzard a Sonyval és a Microsofttal szövetkezve kitalálta, hogy jó lenne, ha még többen kipróbálhatnák csapat alapú shooterét, ezért szeptember 9. reggel 8 óra és szeptember 12 délután 1 óra között bárki, aki rendelkezik PlayStation 4 vagy Xbox One konzollal, ingyen letöltheti és játszhatja a játékot. PlayStation Plus előfizetés nem kell, viszont Xbox Live Gold igen. Kódra vagy bármi hasonló trükkre sincs szükség.

A próbaverzióban mind a 22 hős és az összes pálya kipróbálható, sőt, még szintet lépni és Loot Boxokat gyűjtögetni is lehet, amik megmaradnak, ha utána megvesszük a teljes változatot. 

Nem tudjuk, a PC-s változat esetében terveznek-e ilyesmit.

Az új pálya, az Eichenwalde is szeptemberben jön, lehet, hogy az ingyenes hétvégét és a map megjelenését összehangolják.

Szeptember 9-étől keressétek a PlayStation Store-ban és az Xbox Store-ban az Overwatch Free Weekend appot. Körülbelül 15 GB kell majd neki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)